Fraktfritt till utlämningsställe vid köp över 1000 kr

Om oss

Familjeföretaget Koch-Chemie

 1968 började Hans Koch utveckla sina egna recept på lack i hans garage. Han är missnöjd med den dåliga kvaliteten på fordonsvårdens produkter från sin tid. Som utbildad snickare han har en speciell passion för perfekta ytor och bryr sig om kärleken till detaljer. Det resulterande i produkter av enastående kvalitet, och deras entusiastiskt emot av experterna inom bilvård.

Genom årtionden av kontinuerlig expansion av forskning och utveckling, produktion har Koch-Chemie blivit ledande leverantör av fordonsvård och städprodukter och levererar till över 50 länder över hela världen.Välkända biltillverkare t.ex. Mercedes-Benz, BMW, Audi och VW, samt oberoende institut (DEKRA) har testat produkterna och godkänt dem för användning över hela världen. Produkternas höga kvalitet, miljöanpassning och effekt gör att dagligen används produkterna i otaliga biltvättar, biltvättanläggningar, bilfabriker, bilhandlare, industrianläggningar och den största fordonsföretagen i hela världen.

2000+

Rekondfirmor

40 000 000+

Biltvättar/år

40 år

I branschen

500+

Unika produkter


KCX:s Hållbarhet

Hos Koch-Chemie är hållbarhet mer än bara en samling miljövänliga produkter: Det är en integrerad del av vårt DNA och inbäddat i många olika processer längs KCX värdekedja. Vår förståelse av hållbarhet har vuxit fram ur samarbetet och idéerna från alla Koch-Chemie-anställda som en del av sex grundläggande KCX-värderingar som avsevärt påverkar oss i våra dagliga och framtidsrelevanta beslut. Vi tänker "grönt" — i råvaror, i tillverknings- och destruktionsprocesser, i användningen av våra produkter såväl som i alla andra stödjande processer inom vår dagliga verksamhet.